Tetë vjeçarin nga India e ngatërrojnë me mësuesit. I gjatë 2 metër (VIDEO)

Karan nga India në vitin 2008 hyri në histori si fëmija më i gjatë në botë, duke u bërë pjesë e librit të rekordeve Guinnes.

Ai kishte një lindje të vështirë sepse peshonte 7 kilogram dhe ishte i gjatë 63 centimetra. Për gjatësinë e tij, ai mund të falënderoj gjenet e familjes. Kjo pasi që edhe prindërit e tij janë shumë të gjatë.

Babai 35 vjeçar, Sanjay është 2 metra dhe nëna 26 vjeçare, Svietlana është 2 metra e 21 centimetra.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=iaBl88SV2vE” width=”560″ height=”315″]