Saimiti i Triestes, Merkel përgëzon Ramën: Nën drejtimin e tij, Shqipëria ka bërë progres

Në Trieste të Italisë, ka nisur takimi mes përfaqësuesve të shteteve të BE-së dhe liderëve të Ballkanit.

Në takim janë të pranishëm Merkel, Macron dhe Gentiloni.

Merkel gjatë fjalës së saj, ka përgëzuar kryeministrin Edi Rama.

Pergezojme kolegun tone Edi Rama ne Shqiperi.

Shqiperia nen udheheqjen e Edi Rames po ben progres”, tha Merkel.