Dokumentar i televizionit italian RAI 3: Në kërkim të rrënjëve çame

Televizioni Italian RAI 3 ka paraqitur një dokumentar për Çamërinë dhe padrejtësitë që i janë bërë popullit të kësaj krahine. Emisioni “Radici” (Rrënjët), ku dhe u shfaq dokumentari, udhëton nga Bergamo ku jeton dhe punon personazhi kryesor i dokumentarit deri në krahinën e Çamërisë. Sonila Alushi, personazhi i këtij dokumentari tregon për padrejtësitë që i janë bërë kësaj popullsie nga shteti grek. Televizioni Italian RAI 3 ka paraqitur një dokumentar për Çamërinë dhe padrejtësitë që i janë bërë popullit të kësaj krahine. Emisioni “Radici” (Rrënjët), ku dhe u shfaq dokumentari, udhëton nga Bergamo ku jeton dhe punon personazhi kryesor i dokumentarit deri në krahinën e Çamërisë. Sonila Alushi, personazhi i këtij dokumentri tregon për padrejtësitë që i janë bërë kësaj popullsie nga shteti grek, raporton Konica.al, ku tregohet historia e çamëve, largimi i tyre nga tokat e tyre, etj..