Polici telefonon karrotrecin për të marrë motorin lodër

Kalimtarët kanë mbetur të zhgënjyer kur policia ka thirrur karrotrecin për të marrë një motor të vogël fëmijësh.

Oficiertë kanë vendosur që të sekuestrojnë motorin  pasi një 17-vjeçar është arrestuar me dyshimin se ka vjedhur atë. Sapo ka parë policinë adoleshenti e ka braktisur motorin dhe është mundur të largohet po nuk ia ka arritur dot qëllimit.

Video është filmuar nga një dëshmitar Kieran Harte i cili dëgjohet duke thënë: “Taksapaguesit duhet të paguajnë për karrotrecin vetëm sepse ka ardhur duke marrë këtë gjënë e vogël. Shikoni madhësinë e tij.”