Demi çmend Ibizan!

Ndodhet në Ibiza për të pushuar e punuar dhe prej andej ka vendosur të promovojë linjët e vet të të brendshmeve dhe jo vetëm.
Demi Rose mbërrin me një tjetër set fotografishë të nxehta mesdhetare.

Modelja është duke realizuar serinë e shkrepjeve dhe shpreson që të ngjisë edhe më tej shkallët e famës me të.

Lidhur me linjat, ajo ka patur edhe kritikë, por thotë se është krenare dhe e kënaqur me format që ka e se shpreson të ecë në gjurmët e Kim Kardashian.