LSI i përgjigjet Ramës: Të bllokuam të sillje plehrat e Europës në Shqipëri, ndaj e do timonin

Pas ligjëratës së gjatë të Kryeministrit Edi Rama sot në komunikimin javor ka ardhur dhe reagimi i përfaqësuesve të LSI-së. Dritan Kaba, këshilltar i deputetëve të LSI-së ka ironizuar me deklaratën e përsëritur të Ramës se do “timonin” e Qeverisë për të realizuar reformave të mëdha.

“Pse e do timonin?! Se LSI e bllokoi të kthente Shqipërinë në kazanin e plehrave të Evropës Voto LSI, për një Shqipëri pa plehra”,- shkruan Dritan Kaba në Facebook.