Ironia me spotin e Ramës: Si rritet ekonomia me gjoba?

Kryeministri Edi Rama ka postuar një spot elektoral, ku shfaqet si polic rrugor. Në spot Rama thotë se gjobat e vëna përdoren për spitale, shkolla dhe kopshte.
Por spoti nuk është pritur mirë nga të gjithë, ndër të cilët nuk ka munguar as gazetari Dritan Kaba.

“Pika pare e programit te Rilindjes: GJOBAT
Ka ndonje Nobelist ta shpjegoje si rritet ekonomia, arsimi dhe shendetesia me gjoba!? “,-shkruan Kaba në llogarinë e tij në Facebook.