Ja sa para fiton Kim nga rrjetet sociale (FOTO)

Të jesh i famshëm do të thotë të kesh shumë mundësi të fitosh para, e sidomos nëse i famshëm je në rrjetet sociale. Numri i ndjekësve në rrjetet sociale është kushti kyq për të fituar para duke postuar vetëm fotografi.

Postimi i fotografive në rrjetet sociale është trend, edhe për personat të cilët përveç pëlqimeve dhe komenteve, nuk fitojnë para, por nëse i’a bashkon edhe paratë, ky trend merr edhe më shumë kuptim.

Kim Kardashian, vajza e famshme nga Armenia, ka përafërsisht 224 milionë ndjekës në rrjetet sociale Snapchat, Instagram, Facebook dhe Twitter, e sipas statistikave, ajo mund të fitojë rreth 360, 591, 583 për çdo dit, vetëm duke postuar fotografi.

Ndërsa, më poshtë keni një tabelë në të cilën mund të shihni sa para fitojnë të famshmit nga rrjetet sociale: