Irani reagon për takimin e senatorit McCain me muxhahedinët në Tiranë

Ambasada e Iranit në Shqipëri ka reaguar për një takim që senatori i SHBA-ve, John McCain zhvilloi tre ditë më parë më përfaqësues të muxhahedinëve në Tiranë. Pasi sulmon senatorin dhe politikanin e njohur amerikan për nxitje konfliktesh, Ambasada shprehet se grupi i muxhahedinësve është “një sekt terrorist“ që ka kryer krime. Deklaratë për shtyp … Continue reading Irani reagon për takimin e senatorit McCain me muxhahedinët në Tiranë