Siena Miller mohon lidhjen me Bradd Pitt

Siena Miller ka mohuar thashethemet e ditëve të fundit se ajo dhe aktori Brad Pitt.

“Unë madje as nuk do japë një përgjigje. Është në gjë kaq pa kuptim “, ka thënë aktorja  pas thashethemeve të fundit ku thuhej se ajo dhe Pitt janë parë në një klub natë , deri në orët e para të mëngjesit.