Ermonela Felaj: Ja çfarë më tha gjyshja e Blushit

Ermonela Felaj

Ministria e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Felaj ka replikuar me Blushin, ndërsa tregoi se një ditë kishte takuar gjyshen e tij.

Një ditë takuam një zonjë elegante, më tha jam gjyshja e Blushit. ‘Unë gjyshja e Blushit, atij që iu ka tradhtuar’ tha ajo.

Unë mund të jem e fundit që mund ta thosha këtë, por kur dëgjoj që flet me kaq negativit me njerëz që ke ndarë beteja dhe mendime do të thoja se para teje dhe gjyshes do të zgjidhja njëmijë herë gjyshen” tha Felaj.