Manjani: Kjo qeveri duhet të kaloj testin e besimit

Ish-ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka komentuar ndryshimet e fundit në kabinetin qeveritar. Në një postim në rrjetet sociale, Manjani thotë se kjo qeveri duhet të kalojë testin e besimit sipas Kushtetutës.

“Për arsye publike dhe politike kjo qeveri duhet të kaloje testin e besimit sipas Kushtetutes .E shkuara nuk mund të drejtojë të ardhmen!