Çadra ndez sirenat para Kryeministrisë

Protesta e opozitës është në ditën e 20 të saj dhe çdo ditë ndodh diçka e re. Ashtu edhe si kjo e sotmja, ku organizatorët kanë vendosur që të bëjnë diçka ndryshe.

Ata kanë vendosur një sirenë për të treguar gjendjen e jashtëzakonshme ku ndodhet Shqipëria  në këto kohë. Alarmi do të lëshohet disa herë në ditë, për tu kujtuar njerëzve se situata ku ndodhemi është e rëndë. Për më shumë shikoni videon e mëposhtme.

Alarmi tek cadra by news-al