Obama sapo i dha popullit amerikan lajmin e shumëpritur!

Pas një pushimi krejtësisht të merituar, ish-presidenti i SHBA-ve, Barack Obama është gati për t’ju kthyer politikës, dhe e gjithë bota duhet ta mësojë këtë.

Sipas burimeve të afërta, Obama ka nisur bisedat për t’u përfshirë në Komitetin Riorganizativ Kombëtar Demokrat, i cili synon të ndihmojë Partinë Demokratike që të fitojë zgjedhjet e vitit 2018.

Edhe pse roli i tij nuk dihet me siguri, ajo që i gëzon të gjithë është rikthimi i tij në luftën për rivendosjen e demokracinë dhe për t’i rikthyer njerëzve të drejtën e votës që ka vlerë.