Edi Rama në “Komunikimin e Javës” (Video)

Edi Rama foli sot ne komunikimin e javes per arritjet dhe sigurine e fitimit te zgjedhjeve dhe projektet per mandatin tjeter qeverises. Ai thote se ka rritje ekonomike dhe projekte fantastike per Shqiperine.