Gentian Sala i AMA-s tek “Media”, Pollo: Jep shpjegime për pasurinë

Në Komisionin e Medias ka nisur seanca dëgjimore me kreun e AMA, Gentian Sala, një ditë pasi shoqatat e mediave lokale parashtruan shqetësimet e tyre.

Sala pritet të japë shpjegime për mënyrën se si janë dhënë licencat kombëtare si dhe t’u përgjigjet akuzave për monopolizimin e tregut mediatik.

Që në nisje të mbledhjes kryetari i Komisionit, Genc Pollo u shpreh: Shoqata e medias parashtruan nje dite me pare shqetesimet e medias lokale. Zoti. Sala ju keni ne qender te vemendjes per shkak te pasurise suaj te viteve te fundit. Kur ngrihen akuza te tilla, personi do te jap shpjegimet dhe informacion.

Kreu i AMA, Gentian Sala në Komisionin e Medias

Kreu i AMA, Gentian Sala në Komisionin e Medias

Kreu i AMA, Gentian Sala në Komisionin e Medias

Komisioni i Medias

/Ora News/