Zbardhet kërkesa e deputetëve për Llallën: Hetoni pasurinë e kreut të AMA-s

Kreu i komisionit të mediave në Kuvend së bashku me një grup deputetesh të opozitës kanë firmosur sot një kërkesë drejtuar kryeprokurorit Adriatik Llalla për hetimin e pasurisë së kreut të AMA-s. Kërkesa për Gentian Salën argumenton edhe faktin se kreu i AMA-s ka kryer paligjshmëri dhe parregullsi në lëshimin e licencave kundrejt televizioneve të ndryshme në vend.

Fillon hetimi për kreun e AMA. Të mërkurën gjyqi në Komisionin e Medias