Manjanit: Presidentin e zgjedhë ky parlament

Antari i Asamblese Kombetare te PS Ylli Manjani, duke folur pas punimeve te kesaj asambleje, ku ka akuzuar kryetarin e PS Edi Rama, si te paafte per te drejtuar kete force politike.

Ministri Ylli Manjani ka përshëndetur përmes një postimi në twitter nisjen e sesionit të ri parlamentar.

“Sesioni i fundit i legjislaturës do çojë vendin drejt zgjedhjeve të reja. Ky Parlament do zgjedhë dhe Presidentin e Republikës! Suksese!“shkruan Manjani.

Seanca e sotme plenare u dominua nga debati për zgjedhjet. Palët diskutuan mbi reformën zgjedhore, kryesisht për zbatimin e votimit dhe numërimit elektronik.