Bora – Qarkullimi në autostradën Tiranë-Durrës do të bëhet me zinxhirë

Si pasojë e reshjeve të dëborës në Tiranë dhe në Durrës, policia rrugore ka njoftuar se qarkullimi në autostradë do të bëhet me zinxhirë.

Policia i ka bërë thirrje të gjithë drejtuesve të mjeteve që të tregojnë kujdes në lëvizje pasi për shkak të ngricave  dhe reshjeve të dëborës mund të përfshiehen në aksidente.

Edhe Ministria e Transportit ju bën apel drejtuesve të mjeteve që të kenë kujdes gjatë qarkullimit me automjete. Ka rreshje dëbore në Shqiperinë e mesme, drejtuesit të përdorin zinxhirë. Ka pasur rreshje të konsiderueshme dëbore, të shmangen levizjet deri në normalizimim e situatës. Gjithe stukturat janë angazhuar maksimalisht per te kaluar situaten

Mbrëmjen e sotme në shumë qytetë të Shqipërisë ka pasur reshje të dendura dëborë.

Tirana, Durrësi, Fieri, Elbasani, Shkodra janë zbardhur nga dëbora.