Në 23 dhjetor do të zhvillohet mbledhja e Asamblesë Kombëtare të PS

Në datën 23 dhjetor do të zhvillohet mbledhja e Asamblesë Kombëtare të Partisë Socialiste. Në këtë mbledhje do të diskutohet bilanci politiko-administrativ i vitit 2016.

Po ashtu në këtë mbledhje do të zgjidhen nënkryetarët dhe sekretari i Asamblesë Kombëtare të PS.

Në axhendën e asamblëse janë edhe zgjedhja e Komisionit të Zgjedhjeve në parti, zgjedhje e kryefinancierit të partisë, Këshilli i Mbikëqyrjes Financiare të PS

Në Asamble do të diskutohet dhe shkarkimi i Koço Kokëdhimës nga reforma strukturore.

Gjithashtu, në asamble pritet të diskutohet edhe bilaci politiko- administrativ për 2016. Një tjetër pikë e rendit të ditës do të jetë edhe zgjedhja e nënkryetarëve dhe Sekretarit të Asamblesë Kombëtare të PS.

Kjo është mbledhja e fundit e asamblesë socialiste për këtë vit.

Axhenda e Asamblesë së PS

kocooo