Përmbytet Shqipëria, qytetarët tregojnë gjendjen e rëndë në rrjete sociale (FOTO)

Shqipëria është pushtuar nga reshje të dënuar çka ka sjellë ditën e sotme përmbytje të shumta në vendin tonë. Shumë prej fotove të postua në rrjete sociale, tregojnë një situatë të rëndë.

Në rrjetet sociale po qarkullojnë disa foto, ku pasqyrojnë më së miri situatën e rëndë si pasojë e reshjeve të shiut.

Shumë rrugë janë bllokuar, makina të fikura në rrugë, dhe banorë që nxitojnë për t’i shpëtuar shiut të dendur.

Shikoni disa nga momentet e përmbytjeve.

14947558-516384295237410-2909293411930947692-n_1478598519-7637570 15027779-10154283960533371-7657016147870995739-n_1478598519-7671774 auto_permbytje_tirane1478592651 permbytje-4-1

screenshot-3_1478590162-6718090 screenshot-4_1478590220-7984481