Duam paund për të luajtur. Zhvishen femrat nudo

FOTOT/ Një ndeshje e nxehtë futbolli! (16+)

Skuadra e futbollit (rugby) Hitchin Ladies, në Britaninë e Madhe, ka vendosur të zhvishet. Femrat e këtij klubi kanë krijuar një kalendar të nxehtë për 2017, me qëllim Ònancimin e klubit të tyre.

Klubi gjendet ngushtë për para dhe rrezikon pjesëmarrjen në kampionat, ndaj futbollistet u zhveshën që të ndihmojnë mbijetesën e tij.

d21-3 d20-2 d15-6 d11-22 d10-27 d9-29 fff d7-38 d6-43 d5-50 d3-63 d1-62 r1