Fëmija autik miqësohet me qenin nëna preket teksa i sheh bashkë

Kainoa është 5 vjeç dhe është autik. Ai nuk pranon ta prekin dhe e ka të vështirë të ketë marrëdhënie me të tjetër.

Por diçka ndryshoi kur ai u takua me qenin Tornado.

“Kjo foto, shkroi nëna e vogëlushit shpreh dhembshurinë e një nëne e cila sheh djalin e saj të cilin nuk mund ta përqafosh, nuk mund ta veshësh apo ta prekësh por papritur shtrihet mbi qenin. Fotoja është pëlqyer dhe është shpërndarë në rrjetet sociale duke i prekur të gjithë.

“Si nënë kam përjetuar moment të dhimbshme, kam qarë, Dje qava për arsye të ndryshme. Është një emocion i papërshkruar. Falenderoj Tornadon nga i cili mora besimin se çdo gjë do të shkoj mirë”shkruan më tej nëna.