U padit nga KLSH, Prokuroria pushon hetimet ndaj Gjiknurit

Ministri i Energjitikës Damian Gjiknuri nuk do të hetohet më nga prokuroria në lidhje me marrëveshjen me CEZ.

Gjiknuri ishte paditur nga KLSH vitin e kaluar, ndërsa prokuroria thotë se janë pushuar hetimet dhe se nuk ka kryer asnjë vepër penale.