Luan Rama, takime në Vaun e Dejës: LSI, parti e sfidave të fituara

Sekretari i përgjithshëm i LSI-së, Luan Rama ka zhvilluar këtë të premte një takim me strukturat dhe simpatiyantët e kësaj partie në Vaun e Dejës.

Në fjalën e tij, Rama ka nënvizuar së pari se, “LSI është parti e sfidave të fituara” dhe ato që sipas tij e mundësojnë këtë janë vlerat e saj, “solidariteti dhe humanizmi”.

“Forca e LSI-së është respekti për njerezit dhe fushata e LSI është dëshmi e rritjes së saj”, ka thënë Rama.