Dhunoi një fëmijë në rrugë, arrestohet në Bathore (VIDEO)

Një person është arrestuar pasditen e sotme në Bathore të Tiranës.
Një qytetar dëshmitar i ngjarjes dhe që solli në redaksinë e Ora News videon e momentit të arrestimit, tregon se personi me problem mendore kishte qenë duke dhunuar një fëmijë të mitur në mes të rrugës. Ora e arrestimit 18:10 minuta e 30 gushtit 2016.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=4IrrF1g41UM&feature=em-uploademail” width=”560″ height=”315″]