Manjani: Nga nesër rivlerësimi i pasurive të paluajtshme i zbatueshëm

Duke filluar nga dita e nesërme udhëzimi për rivlerësimin e pasurive të paluajtshme bëhet i zbatueshë.

Procedurat për zbatimin e këtij udhëzimi janë nënshkruar nga ministri i Drejtësisë Ylli Manjani dhe ai i Ekonomisë, Arben Ahmetaj.

Ministri Manjani tha se ky udhëzim do të dërgohet për botim në fletoren zyrtare.

Manjani tha se duhet të vihet në zbatimi ligji për procesin e rivlerësimit të pasurive të paluajtshme.