Zbardhet dialogu mes një banori dhe vrasësit në Gjermani

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=aBozHHwe0w4″ width=”560″ height=”315″]

Agresori i ngjarjes në Myhin ku pati 9 të vdekur pati një debat të ashpër me një banor të zonës ku ndodhi ngjarja pranë qendrës tregtare “Olimpia”.

Ali Sonboly, 18 vjeç, pati një sherr verbal me Thomas Salbey, 57 vjeç. Debati i tyre mund të dëgjohet dhe në videot e publikuara në rrjetet sociale.

Zbardhet biseda mes agresorit të sulmit dhe një burri që i fliste nga ballkoni

Në një video të publikuar në rrjetet sociale, agresori që del nga një restorant dhe qëllon në drejtim të njerëzve në rrugë dhe dëgjohet duke thirrur: “Jam gjerman dhe të q*fsha të huajt!”.

Pas kësaj, ai qëllon rreth 20 herë në drejtim të njerëzve që po ecnin në rrugë

Ndërsa në një video tjetër, agresori debaton me një person në një vend parkimi. Edhe pse agresori ishte i armatosur, qytetari ka debatuar me të dhëmb për dhëmb duke i kërkuar që të hedhë armën dhe të dorëzohet.

“Ti nuk je gjerman. Ti je një rr*t k**i!”, i përgjigjet qytetari personit të armatosur.

“Mbylle gojën” dëgjohet të thërrasë agresori dhe më pas nisin të shtënat sërish.

Biseda e plote

Burri në ballkon: “Ti b… m…., ti…

I armatosuri: “Për shkakun tuaj unë jam tallur për shtatë vjet…”

Burri në ballkon: ‘Ti k…. Ti je një k….’

I armatosuri: ‘…dhe tani unë kam një armë për t’ju qëlluar’

Burri në ballkon: ‘Një armë! Ik q… andej! Ty duhet të të këputet koka ti b….. ‘

I armatosuri dhe burri në ballkon i bërtasin njëri-­tjetrit. Burri në ballkon duket se është duke filmuar:

‘Ai ka një armë, ai aty ka armë’

Zë tjetër: ‘Turq m….!’

Burri në ballkon: “Të huaj m….”

Burri në ballkon dikujt tjetër: “Ej! Ai ka një armë! E ka mbushur. Thërrit policët. Ai po ecën këtej rrotull ai k…..!’

I armatosuri: ‘Unë jam gjerman’.

Burri në ballkon: ‘Ti je një k… ja se çfarë je ti”

I armatosuri: “Mos filmo!”

Burri në ballkon: “Një k… ja se çfarë je. Çfarë m… po bën?’

I armatosuri: “Ashtu, unë kam lindur këtu”.

Burri në ballkon: “Çfarë m… mendon se po bën?”

I armatosuri: “Unë jam rritur këtu në zonën Hartz 4 (asistenca e papunësisë në Gjermani)”

Burri në ballkon dhe i amatosuri flasin në të njëtën kohë.

Burri në ballkon: ‘Trajtimi do të thotë diçka për ty”

I armatosuri: “Unë nuk kam bërë asgjë këtu për (nuk kuptohet) … Të lutem qepe gojën”

Burri në ballkon: “Ti k..”

Burri në ballkon njerëzve rreth e rrotull: “Ej, ai është në katin e sipërm këtu”.

Kamerat mbulohen ndërkohë që ai qëllon. Burri në ballkon e quan atë k.. përsëri.

Burri në ballkon: “Duhet të të kenë dhj… brenda në kokë”

I armatosuri: “Nuk e kanë bërë. Nuk e kanë bërë, kështu është. Nuk e kanë bërë”.