Ja 22 personat që Ivanov u ktheu mbrapsht faljen

Nga lista e përgjithshme e 56 të falurve nga presidenti Gjorge Ivanov, kur të hiqen biznesmenët dhe nëpunësit shtetërorë, ngelin 22 persona, për të cilët, Ivanov dje e tërhoqi vendimin për falje, shkruan  portali MKD.

Sipas portalit në fjalë, emrat e mëposhtëm mund të jenë politikanët eventual për të cilët Ivanov ua tërhoqi faljen.