Burri vendos kamer në shtëpi, çfarë bën gruaja me teknikun e televizorit

 

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=P4Y95MwzcI8″ width=”560″ height=”315″]

Ekzistojnë disa situata kur një personi gjendet përballë situatave të papritura, të bukura ose jo.

Por ka edhe raste kur prania e tundimit është lehtësisht e arritshme, dhe mund të shkaktojë të dridhura tek një person, dhe të humbas kontrollin duke u dhënë në diçka që është e ndaluar.

Një teknik televizorësh u gjet përballë një situate sa të sikletshme aq edhe tunduese.

Një video e publikuar në mediet sociale po bën xhiron e botës, ku tekniku i televizorëve ballafaqohet me një situatë të pakëndshme, kur një kliente e cila nuk është edhe aq e mbuluar e fton në shtëpi për t’i rregulluar televizorin.

Por bashkëshorti i saj kishte vendosur një kamer në shtëpi dhe pa gjithë skenën.