Ja si kanë qenë Meta, Majko dhe Kryemadhi 25 vite më parë në FRESH

Forumi Rinor Eurosocialist ka hedhur në YouTube një video të kongresit të këtij forumi dy dekada më parë.

Në pamje shihen ish-figurat e njohura të PS-së dhe LSI-së së sotme, si Fatos Nano, Pandeli Majko, Erjon Braçe, Ilir Meta e Monika Kryemadhi.

Publikimi i kësaj video vjen në një moment kur FRESSH ka nisur fushatën për zgjedhjet e reja brenda strukturave të veta.

majko-300x175

Megjithatë FRESSH-i i sotëm i Joleza Kokës është dukshëm larg FRESSH-it të dikurshëm që ka nxjerrë nga radhët e veta kryeministra, ministra e figura të njohura të PS-së.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ZVEhQd2w2v4″ width=”560″ height=”315″]