(VIDEO) Fjalimi i Ramës për referendumin në PS

Kryetari i PS-së, Edi Rama propozon referendum për çështjen e mandatit të kryetarit. “Ta vendosin socialistët çështjen e mandatit tjetër. As unë, as ne, as Kongresi, por socialistët me votë të lirë dhe të fshehur. Në përgjigje të pyetjes nëse mandati im do të ndërpritet dhe të shkojnë tek ata që të zgjedhin kryetarin me një anëtar … Continue reading (VIDEO) Fjalimi i Ramës për referendumin në PS