(VIDEO) Fjalimi i Ramës për referendumin në PS

Kryetari i PS Edi Rama, duke folur gjate nje konference shtypi, ku ka kerkuar nga komuniteti nderkombetar, qe te nderhyje me me force per te shpetuar procesin qe rrezikon ardhmerine e Shqiperise.

Kryetari i PS-së, Edi Rama propozon referendum për çështjen e mandatit të kryetarit. “Ta vendosin socialistët çështjen e mandatit tjetër. As unë, as ne, as Kongresi, por socialistët me votë të lirë dhe të fshehur. Në përgjigje të pyetjes nëse mandati im do të ndërpritet dhe të shkojnë tek ata që të zgjedhin kryetarin me një anëtar një votë”.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LmwwZ_TPHsQ” width=”560″ height=”315″]