Edi Rama, fjalim me finesë dhe sqarues për Asamblenë Kombëtare të PS

“Nëse për një arsye apo tjetër jam treguar i vogël, qoftë edhe pa dashje ndaj ndokujt prej jush, sidomos në këta 30 muaj ngarkese të jashtëzakonshme i kërkoj ndjesë, por besoj sinqerisht se në këta 30 muaj kemi treguar shumë për vlerën e PS-së, se kemi bërë shumë për Shqipërinë e sotme dhe atë të … Continue reading Edi Rama, fjalim me finesë dhe sqarues për Asamblenë Kombëtare të PS