Statuti dhe zgjedhjet për kryetar, krijohet “Lëvizja për demokraci në PS”

Krijohet një grupim i ri brenda Partisë Socialiste. Ka qenë Maqo Lakrori ai që ka shpallur platformën “Lëvizja për demokraci në PS” gjatë punimeve të Asamblesë Kombëtare. Kjo lëvizje kërkon zbatimin e statutit dhe kryerjen e zgjedhjeve për kryetar, gjë e cila është kërkuar shumë herë publikisht edhe nga deputeti Ben Blushi. Pjesë e kësaj platforme … Continue reading Statuti dhe zgjedhjet për kryetar, krijohet “Lëvizja për demokraci në PS”