Video:Ja çfarë ndodhi kur foli Blushi… fishkëllima,fyerje e sharje në kor

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=yALLoTP6Ut8″ width=”560″ height=”315″]

Pas fjalës së Kryeministrit në Elbasan në podium ka folur deputeti socialisti Ben Blushi, i cili i është drejtuar të gjithë të pranishëve dhe vetë Ramës. Por në fjalën e tij një sërë qytetarësh të pranishëm kanë nisur ta fishkëllejnë atë dhe të bërtasin në kor emrin e Kryeministrit. Edhe kur Blushi hyri ne salle e shane disa mbeshtetes se kryetarit te bashkise te Elbasanit, me nje fjalor te rende. Por Blushi doli e foli per mediat dhe insistoi te merrte fjalen, derisa ia dhane. Fjalimi nuk u lejua te regjistrohej nga kamerat e televizoneve.

Për më tepër shihni videon e siguruar nga Report TV, e cila shfaq momentet kur në sallë nuk kishte kamera.

(Ka edhe disa video te tjera, por kjo video eshte me e plote per momentin, pasi filmimet e tjera u nderprene nga policia )