Duma: Skavica,një nga pazaret më të mëdha të ministrit Ahmetaj dhe Ramës

Sot Grida Duma ka bërë një deklaratë kundër pazarëve, sipas saj, të Kryeministrit Rama.

Ajo tha si më poshtë:

“Skavica, projekti më i madh energjetik në vend, është gjithashtu një nga pazaret dhe aktet korruptive më të mëdha të Edi Ramës.

Partia Demokratike e denoncoi këtë aferë të Edi Ramës, ditën kur ai shkoi në Turqi dhe bëri bisedimet private, sekrete.

Atëkohë, qeveria e mohoi, por më vonë, Arben Ahmetaj e pranoi në ekran aferën e Ramës, me krenari madje si bum investimi.

Arben Ahmetaj në ekran; janë disa pyetje që kanë sot qytetarët dhe opinioni publik;

Kur qeveria e mori vendimin me 23 dhjetor, tia japë skavicën firmës turke, pa garë, pa transparencë, përse e mbajti të fshehur dhe e shpalli me 7 janar?

Kush janë zyrtarët e tjerë të qeverisë, që kanë vijuar negociatat sekrete të Edi Ramës me kompaninë turke?

Përse vendimin e shpall kompania turke, përpara se sa ta bëjë publike qeveria shqiptare? Dhe, a është firma e përzgjedhur nga Edi Rama, në listën e zezë për shkak të aktiviteteve të saj të dyshimta, e shpallur si e tillë nga autoritetet turke dhe ndërkombëtare?

Partia Demokratike do të bëjë transparencë deri në fund, për një nga pazaret më të mëdha të Edi Ramës me pasurinë e vendit.

Shqiptarët meritojnë transparencë, dhe Edi Ramës e pazareve të tij kanë për ti dhënë përgjigjen e merituar”.

Këtë tha Duma , por ndërkohë nuk ka reagim nga kryeministria për këtë akuzë të PD-së.