Përmbytjet në Tiranë, situatë e rëndë

Reshjet e shumta të shiut gjatë 24 orëve të fundit kanë përmbytur pjesën më të madhë të rrugëve në Tiranë.

Por situata më problematike duket se është në zonën pranë bregut të lumit.Vërshimi i ujërave ka dëmtuar ndjeshëm shtëpitë e banorëve aty pranë.

Përfaqësues të opozitës ishin sot në terren për të parë nga afër situatën.Ata kanë akuzuar Qeverinë dhe Bashkinë e Tiranës për keqmenaxhim të situatës. Shihni pamjet.