Dritan Hila: S’i keni lënë gjë mangut Saliut

 

Nga Dritan Hila

"Rrno per me tregue" e Zef Pllumit, qenka bibla e re e "new sallaksave", shqiptare. S'paska mbetur njeri prej tyre pa e lexuar. Shikoni mos lexoni "Kapitalin" o trima, apo nuk ja u mban kaplloqja dhe nuk keni kohe se po mbarohen koncesionet?
Dikur Margaret Theçer tha se "trashegimia ime me e mire eshte Toni Bler dhe New Labour e tij". A thua edhe investimi me i mire i Saliut jeni ju? Nuk i keni lene gje mangut.