“Do t’ju vdes në grushta. Ikni shpejt ose ju mbyta në grushta”.

 

“Do t’ju vdes në grushta. Ikni shpejt ose ju mbyta në grushta”. Me këto fjalë kërcënuese i është drejtuar gazetarëve të “News Mediaset”, Enrico Fedocci dhe trupës së tij vëllai i kosovarit Samet  Imishiti, i arrestuar një ditë më parë nën akuzën e nxitjes së terrorizmit dhe nxitjes raciale. Operacioni u zhvillua njëkohësisht në Itali dhe Kosovë. “Nuk dua të flas për vëllain tim” – thotë ai pas kërcënimeve. Më pas shton: “Jam një njeri i lirë dhe mund të dal garant për të se është një djalë punëtor dhe që punon çdo ditë nga ora 5 e mëngjesit në 6 të mbrëmjes”. 

Videon mund ta shihni ne kete link: http://www.video.mediaset.it/video/tgcom24/ultimi_arrivi/il-fratello-del…