Rama në Hong Kong për investime

 

 

Edi Rama ka postuar ne Facebook kete sms :Sot në forumin ekonomik Hong Kong – Shqipëri, organizuar nga Qeveria Shqiptare dhe Raiffeisen Bank, me pjesëmarrjen e institucioneve financiare dhe sipërmarrësve nga Hong-Kongu e Kina, të interesuar për Shqipërinë si platformë investimesh me shtrirje rajonale. Të investosh sot në Shqipëri nuk do të thotë thjesht të investosh në Shqipëri, por të investosh në një treg shumë më të gjerë me potenciale të mëdha zgjerimi në një zonë që përfshin të gjithë Ballkanin Perëndimor.