Pamjet tronditëse: Në Mekë viktimat zhvendosen me fadroma

KUJDES! PAMJE SHQETËSUESE! (+18)

Pas shkaktimit të mbi 700 viktimave në Mina të Mekës, tragjedisë i është shtuar edhe një tjetër skandal.

Duke parë numrin e madh t ë viktimave, për zhvendosjen e tyre autoritetet e Arabisë Saudite kanë vendosur që të përodern fadroma e kamionë.

Mënyra e trajtimit të të vdekurve ka ngjallur shumë indinjatë dhe ka sjellëe kritika të ashpra ndaj qeverisë saudite.

Fotot flasin vetë.