Dy binjakë lindin të kapur dorë për dore

Një shtatzëni si e tyre ndodh vetëm 1 në çdo 10 mijë herë.

Fjala është për dy vëllezër binjakë të cilët kanë lindur para pak ditësh në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të kapur dorë për dore.

Kështu dy binjakët, Jilian dhe Jenna, thuhet se janë deri më tani një rast unik.