Hysen Osmanaj: Grida Duma po i verbon njerëzit, se është shumë simpatike

 

Grida duma nuk është regjistruar dje si kandidate për Bashkinë e Durrësit, për shkak të problemeve me mbiemrin e saj.

Kjo gjë ka shkaktuar debate në KQZ.

Anëtari i PD-së në KQZ, Hysen Osmanaj, ka thënë se Grida Duma po i verbon njerëzit, pasi është shumë simpatike.

Në Shqipëri ka mjaft probleme me emrat.

Unë në diplomën e shtetie e kam Osman, ndërsa në regjistrimin për ushtar, Besim.

Debati për zonjën Duma bëhet për shkak të frikës që keni nga ajo.

Ajo po i verbon njerëzit, pasi është shumë simpatike.

Dhe po i shkojnë pas nga të gjitha drejtimet”, tha ai.

Këtë e thotë një anëtar i KQZ-së, çka tregon sa i politizuar është ky institucion./b.l