Transformimi i Albana Osmanit, brënda dy ditësh

Ajo është e njohur për ndryshimet e shpeshta të ngjyrave dhe modeleve të flokëve, por kësaj here Albana Osmani ka surprizuar vërtetë me pamjen e re, që shfaq në pozën e fundit në IG. Prezantuesja e njohur e Top Channel vetëm dy ditë më parë, flokët i kishte të shkurtër, por duket se ka preferuar t'i kthehet imazhit më femëror, duke i shtuar sërisht gjatësinë e mëparëshme. Si ju pëlqen më shumë Albana Osmani?