Një infermiere “sex bomb” (FOTO)

Charlotte McKinney çmendi gjithë botën me reklamën e saj për “McDonald” dhe hyri shumë shpejt në zemrat e fansave meshkuj.

Por natyrisht që ajo nuk do të ndalet me kaq.

Së fundmi ajo ka realizuar disa foto pjesërisht e zhveshur dhe duket si një infermiere.

Nuk dihet përse do të përdoren këto foto, por ajo është një infermiere shpërthyese.

Konkurrenca për Kate Upton është rritur shumë!