Angelina dhe Brad Pitt

Familja Jolie-Pitt siç duket është bërë edhe më e madhe, pasi raportimet tregojnë se ata kanë adoptuar edhe një fëmijë.Bëhet fjalë për një refugjat nga Siria, 2 vjeçari Moussa, i cili tani jeton në Turqi, dhe Angelina e ka takuar në një kamp duke bërë punën e saj si ambasadore e UN.

Një burim ka treguar se historia e djaloshit e ka bërë Angelinën të qajë dhe ai kur e ka parë me lot e ka përqafuar fort, dhe i shte një mëoment mjaft emocionues, transmeton Koha.net.

Që nga ai moment ata nuk janë ndarë përgjatë gjithë vizitës.

Nëse lajmi konfirmohet, atëherë familja do të mirëpresë fëmijën e shtatë.