Jepet masa ne spital per Shpetim Gjiken

Gjykata e Vlores dha ne spitalin ku eshte shtruar Shpetim Gjika masen e detyrimit me paraqitje . Lirohet nga masa e arrestit.Pas prangave te para dy diteve ai tashme eshte i lire dhe po sherohet ne spital.