Trupi mahnitës i 39 vjeçares Jennifer Nicole Lee! (FOTO)

Jennifer Nicole Lee  ka treguar trupin e saj me forma dhe muskuj, falë ushtrimeve të saj të pandërprera.

Nicole Lee është një eksperte e fitness-it.

Ajo ka dhuruar këto pajme të nxehta gjatë një fotosesioni në plazhet e Miamit.