Anjeza Branka, një mami e përkushtuar

Këngëtarja Anjeza Branka është një ndër këngëtaret më në zë të muzikës shqiptare dhe me format më të mira.

Madje përsa i përket formave shumë pak do t’a besonin se ajo është nëna e një djali.

Anjeza jo rrallë e tregon se është e përkushtuar ndja djalit të saj.

Se fundmi ajo ka hedhur një foto me të ku e quan “engjëllin e jetës së saj”.